Ga naar het nieuwe
Fleetpoint OrderSysteem

Organisatie

Fleetpoint is in 2006 gestart door drie bedrijven te verenigen: Sanders Auto-reconditionering, Autoschade De Beeke en JST Transport.

Het bedrijf vestigde zich op het industrieterrein van Veghel en veel bedrijven in de regio waren al snel enthousiast over de formule. Ook andere, landelijk opererende bedrijven - zoals een toonaangevende internationale automotive partner - wilden graag van onze diensten gebruik maken.

De mogelijkheden in Veghel waren te beperkt voor deze sterke groei, en daarom is in 2007 gekozen voor een nieuwe locatie in Schijndel. De vestiging bestaat uit een bedrijfspand van 2.500 m en een beveiligd buitenterrein van 21.000 m. Hiermee beschikt Fleetpoint over alle benodigde faciliteiten om ook u van dienst te kunnen zijn.

Fleetpoint heeft een opslagcapaciteit van 1.750 voertuigen. Het pand beschikt over meerdere poetsplaatsen, voor bewerkingruimtes voor de afdeling schadeherstel en spuitcabines. Ook is er een technische afdeling met ruimtes voor het afleveringsklaar maken van voertuigen, belettering en bedrijfswageninrichting. Het wagenpark voor het transport bestaat uit een combinatie van twee-, vijf- en negenladers. Alle activiteiten worden door zon veertig medewerkers uitgevoerd.

Een deel van het terrein en bedrijfspand aan de Huygensweg in Schijndel.
Een deel van het terrein en bedrijfspand aan de Huygensweg in Schijndel.